Ana içeriğe atla

Şimdilik Türkiye'de bulunan müşterilerimiz bizimle maalesef sadece yurt dışı tesisler için rezervasyon yapabiliyor. Size hizmetlerimizi tamamıyla sunmamıza engel olan sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı özür diler ve Booking.com'la ilişkinizin devamını dileriz.

1. Otel değerlendirmeleri anasayfası
  2. ABD otel değerlendirmeleri
  3. Maryland otel değerlendirmeleri
  4. Washington otel değerlendirmeleri
ABD Washington Gerçek Konuklardan Doğrulanmış Otel Yorumları

En son değerlendirmeler

• Grand Hyatt Washington Değerlendirme puanı: 8,5

“Temizliği mükemmeldi Çalışanlar çok güleryüzlü ve yardımseverdi”

• Wyndham Garden Washington DC North Değerlendirme puanı: 7,5

“Kahvaltı ve temizlik iyi, otopark büyük”

• The River Inn Değerlendirme puanı: 8,9

“Konum çok iyiydi bir çok yere yürüyerek ulaşalabiliyor. özellikle otelin bulunduğu sokak yeşillikler içinde, çok keyifli ve huzurlu bir sokak. Oda oldukça geniş, temiz ve kullanımı çok konforlu. Çalışanlar gayet iyi ve yardım severler.”

• Arlo Washington DC Değerlendirme puanı: 9,1

“Temizlik, oda olanakları”

• “Otelin konumu çok iyiydi, bütün gezilecek yerlere yürüyerek gidebildik. Ayrıca metro istasyonunun hemen dibinde. Oda gayet temizdi. Sınırsız su ve kahve olması da ayrı bir avantaj. Sadece kaldığımız oda apartman boşluğu gibi bir alana bakıyordu bu sebeple karanlıktı. Bu daha önce belirtilseydi daha iyi olabilirdi.”

• Hampton Inn Washington DC White House Değerlendirme puanı: 8,5

“Gayet iyiydi. Konum şahane. Sadece duvarlar çok ses geçiriyor. Yan odadaki herşeyi duyabiliyordum.”

• “Kahvaltı almadık”

• Windsor Inn Hotel Değerlendirme puanı: 7,4

“Konumu çok yürüyerek merkeze ulaşım mevcut. otel girişinde her zaman kahve ve çay ikramı vardı. Görevliler güler yüzlü”

• Duo Housing Değerlendirme puanı: 7,9

“Herşey”