Przejdź do głównej treści
  3. Stan Nowy Jork – opinie o hotelach
  4. Nowy Jork – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Pod 51

Pod 51 – opinie 3-gwiazdkowy

230 East 51st Street, Midtown East, Nowy Jork, NY 10022, Stany Zjednoczone Ameryki

Nr 278 z 432 hoteli w mieście Nowy Jork

7,7

• Bezpłatne WiFi

8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 8 maja 2025

8,0
    Idealny hotel na noclegi w Ny. Blisko linii metra w każdym kierunku

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 30 kwietnia 2025

Rooftop 👌

• Ocena dodana: 13 kwietnia 2025

Pokojów był zimny. Lokalizacja super Personel uprzejmy

• Ocena dodana: 10 kwietnia 2025

• 3 noclegi

Jedynym minusem była awaria jednej z wind, 14 pięter do 1 windy - było tłoczno.

Doskonała lokalizacja do zwiedzania NYC, przestronny taras widokowy na dachu. Korzystałam z opcji pokoju ze wspólną łazienką, ale w pokoju był kompaktowy zlew - duży plus. Bardzo przystępna cena jak na tą lokalizację, polecam!

• Ocena dodana: 19 marca 2025

Fajny jako baza wypadowa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Ściany są dosyć cienkie, więc zależy na jakich gości obok się trafi.

4 minuty od najbliższej stacji metra. Mega bezpieczna dzielnica. Wygodne łóżka. Super widok na dachu. Przy każdym łóżku była wnęka z gniazdkiem do ładowania i lampką. W pokoju umywalka z lustrem (super opcja!). Miałyśmy też suszarkę na własność w pokoju. Łazienki są dobrze wyposażone w szampon, żel do mycia i odżywkę. Nigdy nie trafiłyśmy na kolejkę do łazienki. Generalnie fajne miejsce, aby się komfortowo przespać i lecieć odkrywać miasto

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 20 lutego 2025

• 3 noclegi

WC w jednej z łazienek zostało zatkane i nikt nie zajął się tym przez większość dnia, co było problemem, ponieważ łazienki są wspólne, więc na całe piętro zamiast 4 były tylko 3 dostępne toalety. Kolejnym problemem było sprzątane pokoju. Generalnie nie lubię, gdy podczas mojego pobytu ktoś obcy kręci się po moim pokoju, ale przyznaję, moja wina, ponieważ nie zawiesiłam zawieszki, żeby nie sprzątać, no ale stało się. Gdyby pokój został normalnie posprzątany nie byłoby problemu, ale pokój został posprzątany tylko w 1/3. Jedno łóżko pościelone, reszta rzeczy porozrzucana po pokoju. Wyglądało to tak, jakby ktoś zaczął sprzątać, musiał wyjść i później zapomniał wrócić i dokończyć pracę.

Hotel znajduje się w dobrej i czystej okolicy. Na dachu budynku znajduje się miejsce, gdzie można posiedzieć z pięknym widokiem na miasto. Obsługa również na plus, panowie na recepcji bardzo pomocni.

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 14 lutego 2025

lokalizacja i obsluga wspaniała

przydałoby się drugie łóżko

hotel nie oferował śniadania ale poza tym wszystko by o.k.

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 18 stycznia 2025

9,0
    Świetny hotel i piękne miasto
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetna lokalizacja i stosunek ceny do jakości. Bardzo miła obsługa. Darmowe WiFi oraz możliwość pozostawienia bagażu w dniu wymeldowania. Pokój dla kogoś kto nastawiony jest na zwiedzanie. Pokój wyposażony w ręczniki oraz suszarkę także wszystko co potrzeba.

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 8 grudnia 2024

Pobyt: grudzień 2024

• Ocena dodana: 15 listopada 2024

9,0
    Świetnie połozony hotel o niezwykle przystępnej cenie.
    • 8 noclegów

Śniadanie było amerykańskie i smaczne. Można było skorzystać z kilku wariantów śniadania. Nie było wliczone w cenę, ale był bar, z którego można było korzystać.

• Ocena dodana: 4 listopada 2024

• Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size – ADA

Mała umywalka w łazience

Taras i lokalizacja

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 2 listopada 2024

Ok
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój był dość mały, słabo oświetlony. Ogrzewanie raz działało raz nie, ostatecznie go nie potrzebowaliśmy ale nie wiem co by się działo w zimie. Pod prysznicem ciężko było ustawić temperature wody, parę razy ok a innym razem wrzątek albo lód. Było też brak miejsc na powieszenie ręcznika i rzeczy w łazienkach

Było dość cicho w pokoju jak na centrum nowego Jorku, blisko do metra i atrakcji. Toalety i prysznice w miarę czyste. Muzyka w toalecie rowniez poprawiała komfort. Klimatyzacja w pokoju i sejf. Mała kawiarnia na dole hotelu, można kupić sobie rano szybko kawę. Ogólnie w takim miejscu za tą cenę jest ok. Bardzo ciężko było znaleźć coś tańszego

• Ocena dodana: 23 października 2024

7,0
    Jeśli zdarzy się kolejny pobyt - skorzystam raczej z tego hotelu - wiem co zastanę
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy ze wspólną łazienką
    • 5 noclegów

Na warunki polskie - hotel 2 gwiazdki. W pokoju umywalka, łazienka z WC z łatwym dostępem blisko pokoju. Przeszkadzał hałas z urządzeń wentylacyjnych zlokalizowanych na zewnątrz. Nawet przy zamkniętym oknie. Lampka nocna ścienna w nogach łóżka więc mało przydatna. W cenie jednej nocy w tym hotelu miałem niemalże 4 noce w hotelu (własna łazienka) 3 gwiazdki w Lizbonie i ze śniadaniami w podobnej lokalizacji. Ale to jednak Manhattan.

Najlepsze z hotelu to lokalizacja - wszędzie poruszałem się głównie pieszo, z metra (niedaleko hotelu) korzystałem przy większych odległościach np Strefa 0, Central Park, Battery Park, Harlem. Ale już np Times Square, Rockefeler Center, Carnegie Hall, nawet Empire State Building, ONZ (po południu obiekt wymarły) pieszo jeśli ktoś lubi dużo chodzić i ma WYGODNE buty. Blisko do rozmaitej gastronomii, sklepików niektóre obok. 600 m od hotelu metro z bezpośrednim dojazdem do Jamaica Station z której Air Trans do JFK. Pokój 8 m2 - dla jednej osoby wystarczy. Bardzo pomocna obsługa hotelu - pozdrawiam. Spokojna okolica

• Ocena dodana: 16 października 2024

• 3 noclegi

W pokoju był zamontowany wielki wiatrak / klimatyzator w oknie, który był strasznie głośny w nocy przez co musiałem spać w stoperach do uszu lub słuchawkach.

Świetna lokalizacja obiektu. Bardzo blisko dwóch stacji metra, skąd można dostać się w każdą część miasta. Spacerem do Times Square ok 15 minut. Na plus, że na piętrze było kilka łazienek - nigdy nie musieliśmy czekać na zwolnienie.

• Ocena dodana: 15 października 2024

8,0
    Lokalizacja super, jednak trafił nam się niezbyt czysty pokoj
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety nie była za czysto

Piękny taras

• Ocena dodana: 8 października 2024

8,0
    Wina ludzi nie hotelu bylo to iż łazienki ciągle były mokre. Pobyt był męczący. To dobre miejsce ale na 2-3 dni nie więc
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje są ciasne a łazie jak wspólna razem z toaletą i są dwie na piętro.

• Ocena dodana: 28 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Przeczytaliśmy wcześniej opinie o obiekcie więc nie zaskoczył nas mały pokój, brak lodówki, kawiarki, żelazka, głośny wentylator i drzwi do łazienki zasłaniające albo toaletę albo kabinę prysznicową. Szukaliśmy taniego noclegu nie w hostelu, w pokoju z własną łazienką i nie mamy zastrzeżeń.

Dobra lokalizacja, blisko stacji metra. Pobyt ekonomiczny, zgodny z wcześniejszymi opiniami. Nastawieni na takie warunki nie mamy zastrzeżeń. Pokój mały, ale funkcjonalny. Bardzo miła obsługa. Możliwość zakupienia kawy i bajgla w kawiarence na dole. Naprzeciw bardzo miły ogródek z wodospadem gdzie można zjeść śniadanie-własne albo kupione na miejscu, szum wody jest uspokajający, szkoda że odkryliśmy ostatniego dnia. W ogóle wokół dużo fajnych miejsc do jedzenia. Taras na 14 piętrze z leżakami. Polecam to miejsce.

• Ocena dodana: 25 września 2024

7,0
    Hotel jest w starym budynku i zapewne z tego wynikają główne niedogodności. Personel mega miły, lokalizacja wspaniała -
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Klimatyzacja była baaaardzo głośna (spaliśmy z zatyczkami w uszach), przeszklony prysznic w pokoju, szklane drzwi do toalety. Hotel dobry tylko po to, żeby się przespać po całym dniu zwiedzania, bez znacznego komfortu.

Lokalizacja świetna, personel bardzo miły i uprzejmy (obsługa na pięć gwiazdek!), przecudowny taras na dachu

• Ocena dodana: 22 września 2024

9,0
    Fajna lokalizacja i hotel w dobrej cenie
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu queen-size

Halas klimatyzatorów z zewnątrz

Łazienka industrialna, wygodne, szerokie łóżko

• Ocena dodana: 15 września 2024

• 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Zbyt ciasny pokój dla dwóch osób.

Łazienka w pokoju, ręczniki, suszarka. Wszystko było pod ręką. Pokój sprzątany codziennie :)

• Ocena dodana: 5 września 2024

Świetna, budżetowa opcja
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dosyć głośno w nocy od ulicy

Pokoje bardzo czyste, przestronne, obsługa nie wymagała od nas depozytu, sprawne WiFi, w pokojach są umywalki, pozwolili nam zostawić bagaż na cały dzień w cenie

• Ocena dodana: 11 sierpnia 2024

8,0
    Świetna lokalizacja i dobrze skomunikowane miejsce. W pobliżu główne atrakcje i dobre restauracje. Polecam!

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 30 lipca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój codziennie sprzątany, sanitariaty również. Brak kolejek do toalet. Cudowny taras na dachu. Pokój co prawda mikroskopijny, ale i tak tylko potrzebny na spanie.

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 8 lipca 2024

Hałas klimatyzacji

Dbanie o czystość, lokalizacja i super pesonel. Metro i autobusy od razu pod hotelem.

Pobyt: lipiec 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: