Direct la pagina principală
  1. Pagina principală comentarii hoteluri
  2. Comentarii despre hoteluri în România
  3. Comentarii despre hoteluri în România
Transilvania Comentarii verificate pentru hoteluri, de la clienţi reali

Comentarii recente

• Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu Scor din comentarii: 9

„Mic dejun excelent cu view superb de la ultimul etaj, camere curate, hotelul per ansamblu arata foarte bine, locuri de parcare gratuite in fata hotelului, zona linistita si foarte aproape de centru, la 10-15 minute de mers pe jos.”

• SunGarden Golf & Spa Resort Scor din comentarii: 7

„Locația este una frumoasă, centrul spa arată foarte bine.”

• Hotel HP Tower One Brasov Scor din comentarii: 1

„-”

• Hotel Aura Unirii Scor din comentarii: 10

„Curățenie, poziționare excelentă, produse de calitate.”

• Elexus Predeal Scor din comentarii: 10

„Am stat o singură noapte la Elexus, dar a fost fix ce trebuia. Camera curată, pat comod, totul arăta bine și îngrijit. Micul dejun surprinzător de bun – multe opțiuni și produse proaspete. N-am avut timp de spa, dar ce am apucat să văd arăta foarte bine. Personal amabil, check-in rapid, locația centrală dar liniștită. Mi-ar fi plăcut să stau mai mult. Cu siguranță revin.”

• Prinz Gregor Scor din comentarii: 10

„❤️”

• Drachenhaus Scor din comentarii: 9

„👍”

• Hotel Central Park Sighisoara Scor din comentarii: 10

„Mâncarea a fost extraordinara. Locația este aproape de piata Cetății, hotelul fiind foarte bine poziționat. Personalul a fost amabil. Ambientul foarte plăcut. Camerele primitoare și curate. Recomand cu drag acest hotel. Ne-am simțit foarte bine 😊”

• Hotel Medieval Scor din comentarii: 8

„Locatia si personalul foarte amabil”

• Hotel Smart Scor din comentarii: 10

„Locația excelenta, parcarea generoasă, curățenia sclipitoare, mancarea gatită la rang de delicatesa si servita in ditamai porțiile, mobila, balconul, amabilitatea, discreția și profesionalismul angajaților! Restaurantul are o terasa cu cascade, natură luxurianta, flori, foișor loc de joaca pentru copii! Un blanos tuns și aranjat care se plimba printre copaci și flori! Tot ce vrei! Magnific! Voi reveni cu drag!”

Cele mai bune 30 hoteluri din Transilvania

pe baza a 430.948 comentarii despre hoteluri pe Booking.com